Keski-Suomen pentukummit

Tuija Kokotti-Airaksinen, Kuopio

Olen Tuija Kokotti-Airaksinen Tervosta, Pohjois-Savosta. Ensimmäinen oma koirani oli vuonna 1998 syntynyt pitkäkarvainen collieuros. Ensimmäinen amstaffi tuli talouteen vuonna 2007. Olen harrastellut muun muassa pk-hakua ja jälkeä, metsäjälkeä ja rallytokoa sekä kisannut tokossa. Olen kisannut aktiivisesti agilityssä ja näyttelyissä usean vuoden ajan.

Kotona asuu tällä hetkellä amstaffinarttu Riemu ja -uros Metku. Riemun kanssa kisataan agilityn kolmosissa josta on saavutettu meriitti AGI-H3 sekä sen kanssa on kierretty näyttelyitä kuuden valionarvon verran. Metku on kolmen maan valio, harrastanut agilityä ja rallytokoa, ja uutena lajina aloitetaan toko. Meidät voi bongata usein ympäri Suomea näyttelykehän laidalta. Mielellään ohjaamme myös uusia harrastajia amstaffien ihmeelliseen maailmaan!

Yhteystiedot: tuijakokotti@gmail.com, puh. 040 537 0025

Johanna Myllykangas, Karijoki (Etelä-Pohjanmaa)

Olen Johanna Myllykangas Etelä-Pohjanmaalta pienestä maalaiskylästä Karijoelta. Perheeseemme kuuluu 4-vuotias amstaffi Milo, Wilkkaan Arch Enemy. 

Milon kanssa harrastamme jos jotakin, vepe, tottelevaisuus, jäljestys, näyttelyt ja rallytokoa. Tottelevaisuus treenit/koulutukset täällä meillä päin täyttävät järjestään rottweiler sekä erilaiset paimenkoira rodut, mutta onneksi mukaan on aina mahtunut yksi amstaffi. Nyt kun miettii niin monesti koulutuksiin olen mennyt hieman vähätellen ja miettien; Voi että mihin sitä olen taas itseni ja Milon änkenyt. Mutta joka kerta Milo tekee 110 lasissa ja miten ihana huomata kuinka Milo lähtee treeneistä lelu suussa, häntä pystyssä ja rinta rottingilla. Mikään treeni/koulutuskerta ei ole todellakaan tarvinnut hävetä sitä että minulla on amstaffi!

Minä toimin uutena pentukummina, sekä Koira hallintaan -työryhmän jäsenenä. Minuun voi rohkeasti olla yhteydessä ja tulla moikkaamaan kun meidät näkee! 

Yhteystiedot: johanna0410@hotmail.com